30 muistopäiväreseptiä lomaruoallesi

Muistopäivä on koskettava muistojen aika; se tarjoaa kansakunnalle hetken kunnioittaa armeijassa kuolleita. Se on myös merkki kesän epävirallisesta alkamisesta, ja sitä juhlitaan usein paraateilla, piknikillä ja muilla kokoontumisilla. Jos suunnittelet ruoanlaittoa tänä vuonna, käytä muistopäiväreseptejämme valikkosi luomiseen. Meillä on kaikki, mitä tarvitset tämän erityisen loman juhlimiseen, perunasalaatista ja possunlihasta uunipapuihin ja virkistäviä jälkiruokia – sekä hampurilaisia, grillattua kanaa ja lisukkeita.

Chili-piirakkahampurilaiset

Frank Frances

Tämä on kädessä pidettävä riffi Frito-piirakkaan, josta tulee varmasti muistopäivän keittosi hitti. Naudanpihvien päällä on chilillä maustettua paistettua sipulia, marinoituja jalapeñoja, sulatettua amerikkalaista juustoa ja rapeita Frito-lastuja pehmeällä perunarullalla.

Kukkakaali Faux-tato-salaatti

Linda Xiao

Jos luulet, että et voi kokata ilman perunasalaattia, mieti uudelleen. Tämä “faux tato” -salaatti osuu paikalleen, mutta leikkaa hiilihydraatteja. Emme olisi koskaan uskoneet, että höyrytetty kukkakaali on niin herkullinen lisuke ja korvaa valkoiset perunat, mutta se tekee. Sen päälle on lisätty selleriä, sipulia ja sinappivinegrettiä – ja tämä salaatti on vielä parempi seuraavana päivänä, kun maut sulavat.

Punaiset, valkoiset ja siniset perunalastut

Noe Dewitt

Ohita kaupasta ostetut perunalastut ja tee sen sijaan erityinen Memorial Day -reseptimme. Käytämme kolmea erilaista perunaa antaaksemme näille perunalle amerikkalaisen värin.

Blueberry Crumble

Bryan Gardner

Kesän loistavat tähdet – mustikat – muodostavat pohjan makealle, hilloiselle täytteelle. Täyte on mureneva yhdistelmä voita, fariinisokeria ja jauhoja.

Klassinen perunasalaatti

Ren Fuller

Perunasalaatti on muistopäivän klassikko – ja tämä resepti on niin hyvä kuin se saa. Majoneesi tuo tarvittavan kermaisuuden, kun taas pari ruokalusikallista täysjyväsinappia ja viipaloidut sipulit antavat sille kirpeän sävyn.

Klassinen North Carolina Pulled Pork

Jason Varney

Hitaasti kypsentävän sianlihan sijaan, kokeile grillata luutonta porsaan lapaa ennen sen vetämistä. Grillaus antaa lihalle ylimääräisen savuisen maun, joka täydentää makeaa ja tahmeaa grillikastiketta.

Täydellinen hummerirulla

Vaikka et viettäisikään muistopäivää rannalla, makuhermosi kulkee meren rannalla tämän hummerirullan kanssa. Se on täydellinen sekoitus kuumaa hummerirullaa ja kylmää hummerisalaattia – haudutettuun hummerilihaan on lisätty vain ripaus majoneesia sekä sitruunamehua ja voita.

Yksinkertainen coleslaw

Jason Varney

Täydennä muistopäivän ruoanlaitto nopealla coleslaw-reseptillämme. Ei ole mitään hämmentävää tai odottamatonta – vain runsaasti rapeaa kaalia ja porkkanoita sekä majoneesin ja Dijon-sinapin loistava kaksikko.

Selleri- ja kurkkusalaatti yrteillä

Muistopäivän kaltaisen loman viihdyttämisen suhteen filosofiamme on, että mitä enemmän voidaan tehdä eteenpäin, sen parempi. Tämä hillitty, tuoksuva salaatti sopii asiaan. Tarvitset vain neljä ainesosaa, joista voit valmistaa salaatin tuntia – tai jopa päivää – etukäteen.

Nopea BBQ-kastike

Amy Neunsinger

Kaikkien suosikkigrillikastikeresepti on juuri sopiva lisättäväksi pulled pork -voileipiin, grillattuihin kylkiluihin tai jopa hampurilaisiin. Reseptimme vaatii vain kuutta ainesosaa: ketsuppia, vaaleanruskeaa sokeria, valkoviinietikkaa, Worcestershire-kastiketta, paprikaa ja cayennea lämmöksi.

Martan mansikkajäätelö

Marcus Nilsson

Memorial Day on kesän epävirallinen alku, mikä tarkoittaa, että se on myös jäätelökauden alku. Martalla on tietysti täydellinen resepti, kauniin vaaleanpunainen jäätelö, joka on valmistettu kokonaisesta kilosta mansikoista. Jos haluat valinnaisen juomaisen reunan, lisää runsas tilkka tequilaa tai vodkaa.

Klassinen Burger-Joint Cheeseburger

Armando Rafael

Jotkut saattavat sanoa, että se ei ole muistopäivän ruoanlaitto ilman juustohampurilaista. Tämä resepti osuu kohdalleen. Se vaatii kaikkia parhaita korjauksia – amerikkalaista juustoa, paksuja tomaattiviipaleita, tillin suolakurkkuviipaleita ja raastettua salaattia.

Cincinnati Chili koirat

Kuva: Armando Rafael

Haluatko tarjoilla jotain uutta kokkauspaikallasi tänä vuonna? Kokeile tätä Cincinnati-klassikon inspiroimaa hot dogia: chiliä, jonka päälle on kasattu herkullista ja odottamatonta kaakaomaista, sekä kuutioitua sipulia, sinappia ja terävää cheddarjuustoa.

Murevat Browniesit

Tilaisuudesta riippumatta browniet ovat voittajia, mutta rakastamme niitä erityisesti rennon takapihagrilliin tai muistopäivän ruoanlaittoon. Tämä helppo resepti tekee äärimmäisen pähkäistä herkkua.

Paistetut pavut pekonin kanssa

Bryan Gardner

Kotitekoiset uunipavut ovat välttämätön muistopäiväresepti. Hieman valkosipulia ja tuoretta timjamia lisää maanläheisyyttä, joka kompensoi makean grilli-tyylisen kastikkeen.

Grillattua maissia Chile-Lime-suolalla

Lauren Ross

Grillattu maissi on aina mehukasta ja herkullista sellaisenaan, mutta raastetulla parmesaanijuustolla, chile-chile-jauheella ja limenkuorella se on vain ylevää.

Limsa

Kotitekoinen limonadimme on niin makea kuin voi olla, eikä voisi olla helpompaa valmistaa. Tarvitset vain vastapuristettua sitruunamehua ja rakeistettua sokeria tämän muistopäivän suosikkijuoman valmistamiseksi.

Mansikkakeksilevykakku

Alpha Smoot

Nopea valmistaa, mutta niin erikoinen, tämä on tämä arkkikakkumalli mansikkamurokakkuihin. Kaikki klassiset elementit ovat siellä; hiutaleisia, makeita keksejä, kermavaahtoa ja mehukkaita marjoja – mutta ruokkia yleisöä -muodossa.

Grilli kanaa

Armando Rafael

Kaikkien tähtien reseptimme vaatii kokonaisen kanan, joka on leikattu rinnoiksi, reidiksi ja siipiksi, jotta jokainen voi valita suosikkileikkauksensa. Palat grillataan ja sekoitetaan sitten yksinkertaisella mutta näyttävällä kastikkeella, joka on valmistettu ketsuppista, omenaviinietikasta, ruskeasta sokerista ja Worcestershire-kastikkeesta.

Paistamaton mustikkajuustokakku

Alpha Smoot

Tule kesään, olemme kaikki paistamattomista jälkiruoista, ja tämä sopii muistopäiväviikonloppuun. Tämä johtuu siitä, että kevyen ja kermaisen juustokakun päällä on makea mustikkakompotti, jossa hyödynnetään tätä kauden marjaa.

Sitruuna Mezcal Margarita

Bryan Gardner

Yllätä (ja ilahduta!) läheisesi tällä savuisella käänteellä klassisessa margaritassa.

Grillattu hamepihvi ja palmusalaatin sydämet

Con Poulos

Pihvit ovat erikoisherkku muistopäivän kokoontumiseen. Yhdistä ohuiksi viipaloitu liha grillattujen palmun sydämien ja tuoreiden vihreiden kanssa saadaksesi tämän äärimmäisen thaimaalaisvaikutteisen salaatin, joka on täynnä makua ja juuri oikean määrän mausteisuutta.

Martan hapankirsikkapiirakka

Yossy Arefi

Esittele leivontataitosi muistopäivänä tällä suussasulavalla hapankirsikkapiirakkaalla (yksi Martan tämän kauden suosikeista!) ja viimeistele kesäateriasi.

Kermainen makaronisalaatti

Majoneesin ja vähärasvaisen jogurtin kaksois tuo kermaisuutta – ja ripauksen mausteisuutta – tähän klassiseen Memorial Day -reseptiin. Lisäsimme hieman ryppyjä varten ohuiksi viipaloidut retiisit, selleri ja tillikurkku, jotka myös leikkaavat tämän peruspuolen runsauden.

Grillatut broilerin rintafileet sitruuna-timjamikastikkeella

Kate Sears

Pue grillatut kananrintafileet juhlaan sitruunamehusta, tuoreista timjaminlehdistä, ripaus sokeria ja paprikahiutaleista valmistetulla maustekastikkeella.

Gazpacho-salaatti krutoneilla

Christopher Testani

Viileän espanjalaisen keiton inspiroima nerokas salaatti yhdistää pieniä tomaatteja, keltaisia ​​paprikaa, minikurkkuja ja krutonkeja värikkääksi ja virkistäväksi lisukkeeksi.

Balsamico perunasalaatti

Ryan Liebe

Jos et ole majoneesirikkaiden perunasalaattien ystävä, lyömme vetoa, että tulet rakastamaan tätä herkempää reseptiä. Punaiset ja Yukon Gold -perunat sekoitetaan ekstra-neitsytoliiviöljyn ja valkoisen balsamiviinietikan yhdistelmällä sekä kourallinen rucolaa vihreäksi ja rapeaksi.

Kesäkurpitsa Tilli suolakurkkua

Dana Gallagher

Tee kotitekoisia kesäkurpitsakurkkua rapeaksi ruoanlaitossa. Kurpitsa marinoidaan valkoviinietikkaan ja tuoreeseen tilliin sekä sinapinsiementen, kuminansiementen, sellerinsiementen ja chilipippurien kanssa. Voit tarjoilla ne heti tai antaa marinoitua jopa kuukauden.

Rose Sangria nektariineilla ja mansikoilla

Noe Dewitt

Aloita juhlat tällä sangria-reseptillä, jossa käytetään kaikkien kesän suosikkiviinejä. Yhdistä vodka, tuoreet mansikat ja viipaloidut nektariinit ja anna hedelmien imeä viinaa – laita päälle kaksi pulloa roséa ja koristele tuoreella mintulla.

7-kerroksinen jäätelökakku

Värikäs, isänmaallinen ja äärimmäisen yksinkertainen rakentaa, tämä kerrostettu jäätelö on valmistettu kaupasta ostetuista aineksista. Suunnittele etukäteen, jotta saat kerrokset oikein (se on todellakin helppo resepti, mutta siihen liittyy suuri odotuspeli), äläkä pelkää sekoittaa maitopohjaista jäätelöä hedelmäsorbetin kanssa saadaksesi rohkeita makuja ja tekstuureja.